luni, 5 iulie 2010
Kingdom of Heaven
Regizorul Ridley Scott este binecunoscut pentru superproductii precum Gladiator / Gladiatorul, Blade Runner sau Black Hawk Down / Elicopter la pamant. De data aceasta, el aduce pe marele ecran o perioada extrem de agitata si tulbure din istoria omenirii - cruciadele - si povestea unui tanar cavaler francez, Balian, la origine un modest fierar, pe care circumstantele il transforma in conducator militar si aparator al Ierusalimului.
Punctul de pornire in destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey of Ibelin (Liam Neeson). Dezvaluindu-i faptul ca este tatal sau, Godfrey ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler si il ia cu el in Regatul Cerului, in Sfanta Cetate a Ierusalimului.
In acea perioada - situata intre a doua si a treia cruciada - in Ierusalim domnea o pace fragila, mentinuta datorita eforturilor regelui Baldwin al IV-lea si a consilierului sau Tiberias (Jeremy Irons), sustinuti de o serie de cavaleri, printre care si Godfrey of Ibelin, care au jurat sa apere acest regat cu pretul vietii lor. La moartea sa, Godfrey ii transfera fiului sau indatorirea de a pastra pacea, de a-i apara pe cei slabi si de a face ca un "regat al Cerului" sa fie posibil pe pamant.
Enjoy it.
luni, 21 iunie 2010
Shutter Island
Scurta descriere:
Someone is missing
Shutter Island este un thriller psihologic gothic plin de tensiune, ecranizare dupa romanul omonim al lui Dennis Lehane, publicat in 2003. Daca ati uitat cumva, Dennis Lehane este autorul bestseller-ului Mystic River (ecranizat in regia lui Clint Eastwood) si al romanului de asemenea ecranizat pentru marele ecran Gone baby gone.
Shutter Island se petrece undeva in anul 1954 si are in centrul actiunii insula-fortareata omonima ce gazduieste un azil de criminali nebuni dintre cei mai periculosi. In jurul acestei insule par a fi tesute mistere dintre cele mai ciudate, mistere pe care ofiterul de politie Teddy Daniels (interpretat de Leonardo DiCaprio) si noul sau partener, Chuck Aule (interpretat de Mark Ruffalo), par a fi hotarati sa le dezlege. Cei doi ofiteri ajung pe Shutter Island pentru a investiga evadarea uneia dintre pacientele deosebit de inteligente ale acestei fortarete, care reusise sa scape din aparent impenetrabilul Ashecliffe Hospital.
Odata cu sosirea celor 2 pe insula un uragan loveste insula si ofiterii raman blocati pe Shutter Island, incercand sa afle din discutiile pe care le au pacientii si cu psihiatrii adevarul despre disparitia misterioasa. Lucrurile par insa a se complica cu fiecare moment, zvonuri despre conspiratii intunecate si crime de neimaginat aparand in prim plan. Ofiterul Daniels incepe sa banuiasca ca in spatele azilului aparent bine intentionat se desfasoara experimente medicale infricosatoare si proiecte periculoase in vederea dezvoltarii unor tehnici speciale de spalare pe creier. Cu cat ancheta avanseaza mai mult, cu atat ofiterul Daniels incepe sa creada ca are sanse mai mici de a parasi viu insula.
Who is 67?
Shutter Island este un thriller psihologic hipnotic, gothic, tensionat, intunecat, abundand in scene cu adevarat memorabile. Este un film care tine spectatorul cufundat in actiune in fiecare secunda a peliculei, trecandu-l printr-o multitudine de stari. Uneori te va enerva, alteori te va aduce in pragul nerabdarii, in unele momente te va fascina, pentru ca mai tot timpul sa se joace cu asteptarile tale si curiozitatea deja incitata.
Atmosfera generala a peliculei este apasatoare. Cu fiecare cadru misterele insulei-fortareata par a se adanci si a deveni mai incredibile si mai periculoase. Filmul ne tine in permanenta in priza, ghicind care este cu adevarat misterul si ce ni se va dezvalui in final. Eu una pot spune ca am fost sigura in fiecare moment care este cheia filmului si alti prieteni cu care am vazut pelicula mi-au marturisit acelasi lucru. Da, din pacate, este putin previzibil. Asta nu inseamna insa ca esti vreun moment sigur de ceea ce se petrece. O lumina noua apare cu fiecare cadru, o strafulgerare neasteptata pare a dezvalui cate putin in fiecare secunda. Personaje si povesti incrucisate, intretaiate, dezlipite si lipibile la loc, fara a sti insa vreo secunda care este modalitatea corecta de dezlegare a misterului.
Suspansul este realizat foarte bine, iar tensiunea este accentuata de cadrul gothic intunecat. Tensiune creste, ne apasa putin mai mult cu fiecare minut. Si aici in acest crescendo in care nu realizam unde se termina imaginatia debordanta si unde incepe realitatea, apare maiestria regizorala a lui Martin Scorsese. Prin crearea de cadre minutios impletite din muzica plina de tensiune si lumina gothica, firul povestii pare a se opri din cand in cand, accentul cazand pe trairile interioare ale personajelor si pe sentimentele create in sufletul spectatorului. Ceea ce se obtine in final este un spectacol vizual magistral, unul pe care doar un geniu cum este Scorsese l-ar fi putut crea pe fundalul unei astfel de povesti.
Ceea ce eu una am considerat bila neagra a filmului a fost previzibilitatea combinata cu durata destul de prelungita a peliculei. Filmul pare uneori lungit si, chiar daca suntem delectati cu niste combinatii unice de sunet si imagine tipice Scorsese, simtim cumva nevoia de ceva mai multa substanta si poate un mesaj mai profund in spatele filmului. Eu una am simtit ca asta a lipsit in Shutter Island. Combinand asta cu faptul ca finalul neasteptat nu este deloc neasteptat, pot spune ca m-am gasit putin dezamagita. De aici si CoolRank-ul pentru Shutter Island de doar 8/10.
Despre actori si regie ce se poate spune?
Nu cred ca va fi nimeni uimit daca voi preciza ca Shutter Island este cea de-a patra colaborare intre Leonardo DiCaprio si Martin Scorsese. Acest lucru se face simtit in fiecare moment al peliculei Shutter Island. Regizorul stie sa lucreze cu DiCaprio si ii foloseste acestuia din plin talentul. Scorsese si DiCaprio au mai colaborat si cu ocazia filmelor Gangs of New York (2002), The Aviator (2004) si The Departed (2006).
De asemenea nu cred ca va fi nimeni surprins cand voi spune ca DiCaprio joaca din nou magistral. Geniul sau actoricesc a fost dezvaluit si cu ocazia The Aviator, mentionat anterior, si cu ocazia Blood Diamond, The Beach sau Revolutionary Road.
Replica ii da lui Leonardo DiCaprio, de pe aparent cealalta parte a baricadei, nimeni altul decat Sir Ben Kingsley, actorul genial care a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru Gandhi (1982). Personajul lui Kingsley, Dr. Cawley, devine prin interpretarea cameleonica si plina de forta a marelui actor, personajul marcant al filmului. Kingsley joaca minunat ambele fatete ale personajului, transformarea sa prin filtrul realitatii fiind pur si simplu spectaculoasa si demna de talia sa de actor exceptional.
Mark Ruffalo este de asemenea minunat in rolul Chuck Aule. In fiecare moment al rolului Ruffalo emana loialitate si actiune, astfel incat descoperirea rolului sau real la final de film nu este niciun fel de surpriza. Ruffalo este cel care isi sustine in fiecare secunda partenerul, neindoindu-se niciodata de succesul final al actiunilor sale.
Michelle Williams nu este in niciun caz vreo preferata a mea, dar felul in care Scorsese o ajuta in Shutter Island sa radieze vulnerabilitate este minunat. Williams este fragila, emotiva, convingatoare atat in rol de victima, cat si in rol de calau incapabil de a isi controla actiunile. O aparitie care mie una mi-a lasat o impresie puternica si mi-a placut in mod deosebit a fost cea a Patriciei Clarkson in rolul medicului Rachel Solando. Clarkson are o aparitie plina de forta, cerebrala, deosebit de potrivita pe rol.
Alte roluri secundare minunat repartizate de maestrul Martin Scorsese sunt atribuite lui Emily Mortimer, Max Von Sydow, Jackie Earle Haley si John Carroll Lynch, fiecare minunat potrivit ca o piesa intr-un puzzle pe, fara a iesi in mod deosebit in evident si fara a fi altfel decat exceptional de pe rol.
Ce spun criticii despre Shutter Island?
In general review-urile la adresa filmului Shutter Island au fost apreciative, filmul totalizand 67% fresh pe tomatometer-ul de pe RottenTomatoes. De asemenea, Shutter Island a obtinut si un metascore de 62/100 pe MetaCritic ca medie a notelor principalelor review-uri.
Todd McCarthy de la Variety apreciaza Shutter Island tot pentru regia lui Martin Scorsese si pentru modul elegant si deosebit de frumos in care regizorul rezolva micile probleme de scenariu.
Claudia Puig de la USA Today nu este la fel de apreciativa la adresa Shutter Island, remarcand insa ca in ciuda greselilor, Shutter Island este un film care merita vazut pentru atmosfera gotica si apasatoare pe care o realizeaza minutios si evocator. Puig apreciaza tehnica magistrala cu care este realizata pelicula, tensiunea deosebit de vie creata de regizor si jocul convingator al lui Ruffalo si Di Caprio. Bilele negre date de Puig sunt focusate pe momente ale scenariului lipsite de suspans si pe faptul ca finalul nu este pe atat de neasteptat pe cat ne-am fi dorit.
Enjoy it!
marți, 8 iunie 2010
No Arms No Legs No Worries
Cum poate Nick Vujicic sa zambeasca mereu si sa nu se gandeasca cum ar fi fost daca ar avea brate si picioare, nu imi inchipui. Ce vointa sa ai ca sa reusesti sa iti faci viata frumoasa in felu lui?
In romania, cu r mic ca nu merita dupa parerea mea sa fie scris cu litara mare, se cheltuie milioane de euroi pe spoturi publicitare, vezi turismul si nu numai, si in america, cred ca de acolo este Nick Vujicic, nu trebuie nimic ca sa misti oamenii de toate varstele. De ce in alte tari se poate si la noi nu? Stiu raspunsul pentru ca traim in romnia.
Astept commenturi.
marți, 1 iunie 2010
What Doesnt Kill You
Scurta descriere:
Brian si Paulie sunt doi tineri infractori ce actioneaza pe strazile dure ale Bostonului de Sud. Venind din familii separate, dar la fel de dezbinate, cei doi baieti formeaza o prietenie atat de profunda incat ii transforma in frati. Ei fac tot ce este necesar ca sa supravietuiasca, traind dupa regulile ilegale si imorale ale cartierului in care locuiesc. In timp ce Brian si Paulie cresc, micile lor infractiuni se transforma in crime si mai mari. Cei doi ajung pe mainile lui Pat Kelly, seful crimei organizate, care se ocupa de toate afacerile ilegale din regiunea de Sud. Ei devin si tinta detectivului Moran, unul dintre cei mai buni politisti din Boston, care se hotaraste sa ramana cu ochii pe ei. Brian este cel care se pierde total in lumea drogurilor si a faradelegilor si nici macar dragostea sotiei sale Stacy si a copiilor lui nu il poate salva. In timp, ei ajung la inchisoare.
Chiar daca nu pentru totdeauna, cei doi sunt inchisi destul timp pentru a se gandi foarte bine la modul lor de viata de pana acum. Dupa ce sunt eliberati, ce doi gandesc complet diferit unul de altul : Paulie are de gand sa scape de viata de infractor printr-un ultim jaf in timpul zilei– unul indraznet si posibil violent, in timp ce Brian a folosit acest timp pentru a se impaca cu familia lui. Cand Paulie ii cere ajutorul, Brian este nevoit sa ia cea mai importanta si dureroasa deciziea vietii lui : sa isi ajute prietenul sau sa isi salveze familia. Nu le poate face pe amandoua!
joi, 27 mai 2010
Alice in Wonderland 2010
Sincer îl recomand.
Alice are 19 ani și se află la o petrecere unde află că urmează să fie cerută în căsătorie de un bărbat bogat. Fata fuge și, prin vizuina Iepurelui Alb, cade în Țara Minunilor, un loc pe care știe că l-a vizitat cu ani în urmă, doar că nu-și mai aduce deloc aminte de el. Iepurele Alb spune că s-a întors după Alice pentru că ea este singura în stare să-l ucidă pe Jabberwock, monstrul care apără regatul Reginei de Inimă-roșie. Va reuși Alice să salveze Țara Minunilor şi să se întoarcă în lumea reală?
marți, 23 martie 2010
Relatie in criza de sex. Vinovatul: femeia!
Am gasit un articol si m-am gandit sa vi-l arat si voua. asa ca Enjoy it.
Majoritatea cuplurilor casatorite sau care locuiesc impreuna de cativa ani stiu despre ce este vorba: scanteia sexuala se stinge sau dispare cu totul dupa primii 3-4 ani de relatie. Cum se intampla acest lucru? Cine este vinovat? Aflam raspunsurile din cartea "Sex. Ghid complet pentru femei", de Susan Crain Bakos.
Un studiu din anul 2006, efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea Hamburg-Eppendorf, Germania, efectuat pe 530 de barbati si femei, a scos la iveala faptul ca femeile isi pierd interesul pentru sex mult mai rapid decat barbatii, in primii 4 ani ai unei relatii serioase. In acelasi timp, barbatii se plang de lipsa variatiei, dar tot isi doresc sex cu partenera lor.
Dragostea nu dispare odata cu sexul
Mai mult decat atat, aceiasi experti au demontat mitul cum ca femeile ar avea nevoie de securitate emotionala pentru a se deschide sexual. Cand dorinta sexuala scade in intensitate, multi oameni, in special femeile, cred ca dragostea a disparut. Fara sentimentul dorintei spontane, femeile pot sa nu fie cele care fac primul pas catre sex si sa nu fie receptive la incercarile barbatului in aceasta directie. In consecinta, frecventa contactelor sexuale scade. Ei bine, atunci cand sexul devine rar, dorinta barbatului creste.
Femeile care nu fac sex isi pierd interesul pentru erotism. Barbatii care nu fac sex devin disperati
Barbatii sunt mai simplu de excitat, au nevoie de mai putina stimulare pentru a atinge un orgasm si expertii sustin ca orgasmele lor sunt mai puternice. De cealalta parte, femeile prezinta o scadere a dorintei pe masura ce frecventa rapoartelor sexuale scade. Se excita mai greu, au nevoie de mai multi stimuli si, spre deosebire de barbati, gasesc orgasmul mai putin placut.
Practic, ecuatia este complicata in cazul lor: dorinta scazuta determinamai putin sex, mai putin sex scade si mai mult dorinta, totul culminand cu dificultati tot mai mari in a se excita. Prin comparatie, barbatii, cu cat fac mai putin sex, cu atat sunt mai disperati dupa el. Femeile, cu cat fac mai putin, cu atat vor mai putin.
vineri, 12 martie 2010
Afla totul despre sezonul 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1!
Mercedes GP a facut cea mai spectaculoasa mutare, prin angajarea, pentru trei ani, a celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1, germanul Michael Schumacher (41 de ani), retras din activitate la sfarsitul anului 2006.
O revenire in competitii a lui Schumacher ar fi trebuit sa aiba loc vara trecuta. Germanul ajunsese la un acord cu Ferrari pentru a-i lua locul lui Felipe Massa in cursele ramase pana la finalul anului, dupa ce pilotul brazilian a fost ranit grav intr-un accident produs la MP al Ungariei. In final, Schumacher a fost fortat sa renunte, dupa ce medicii i-au recomandat sa nu-si reia activitatea, din cauza problemelor la gat pe care le acuza dupa ce a cazut de pe motocicleta, in februarie 2009, pe un circuit din Spania.
Schumacher, refacut total acum, va fi coleg la Mercedes cu tanarul Nico Rosberg, fost la Williams, dar si cu Nick Heidfeld, ultima oara la BMW-Sauber, care va fi pilot de rezerva.
Calendarul sezonului 2010 al Campionatului Mondial de Formula 1 cuprinde 19 etape, fata de 17 in anul precedent, diferenta fiind data de introducerea a doua noi Mari Premii, cel al Coreei de Sud, o premiera pentru Marele Circ, si cel al Canadei, revenit dupa un an de pauza.
Cele mai importante modificari ale regulamentului
Federatia Internationala de Automobilism continua in 2010 planul sau de restructurare a Formulei 1, in scopul de a face acest sport mai putin costisitor, dar mai sigur, mai spectaculos si mai echilibrat.
Cea mai importanta modificare o reprezinta renuntarea dupa 17 ani la alimentarea monoposturilor in timpul curselor. Aceasta schimbare a avut ca rezultat reproiectarea masinilor la dimensiuni sporite, pentru a face loc unui rezervor de benzina de circa 240 de litri, de aproximativ doua ori mai mare decat in 2009.
Pilotii vor continua sa intre la standuri in timpul curselor pentru schimbarea cauciucurilor, in conditiile in care si in acest an vor fi obligati sa utilizeze doua compozitii de pneuri de uscat pe durata unui Grand Prix, estimandu-se ca aceasta actiune ar putea fi facuta acum in mai putin de patru secunde.
FIA a decis si cresterea greutatii minime a monoposturilor de la 605 la 620 kilograme. Inainte, pilotii mai inalti si mai grei intampinau dificultati in a putea evolua in masini echipate cu sistemul KERS fara ca acestea sa depaseasca limita de 605 kilograme si din acest motiv ei renuntau sa-l mai foloseasca.
Latimea pneurilor fata a fost redusa de la 270 milimetri la 245, in scopul eliminarii diferentelor de aderenta intre rotile din fata si cele din spate, aparute odata cu introducerea slick-urilor, in 2009.
Monoposturile vor fi cu aproximativ 100 de kilograme mai grele la start, decat cele de anul trecut, astfel ca Bridgestone, furnizorul oficial de cauciucuri in Formula 1, va oferi pneuri cu o compozitie mai dura decat in sezonul precedent. Pilotii vor avea dreptul in 2010 sa utilizeze numai 11 seturi de pneuri de uscat in cele trei zile ale unui Mare Premiu, fata de 14 anul trecut, iar driver-ii care evolueza in repriza a treia a calificarilor vor fi obligati sa plece in cursa cu cauciucurile folosite in "Q3".
Pe plan sportiv, FIA a adoptat un nou sistem de punctaj, inspirat din MotoGP, in scopul recompensarii mai bune a pilotilor care castiga curse. In acelasi timp, numarul de piloti care acumuleaza puncte a fost marit de la opt la zece, dupa ce grila a fost extinsa de la 10 la 12 echipe. Astfel, castigatorul cursei va fi premiat cu 25 de puncte, locul 2 cu 18, locul 3 cu 15, locul 4 cu 12, locul 5 cu 10, locul 6 cu 8, locul 7 cu 6, locul 8 cu 4, locul 9 cu 2 si locul 10 cu un punct. Sistemul de punctaj din Formula 1 nu mai fusese modificat din 2003.
In cadrul antrenamentelor de vineri, pilotul de rezerva poate rula pe masina unui titular, folosind motorul si cota de pneuri alocate acestuia. In timpul unui sezon, fiecare echipa poate folosi patru piloti. Daca un team doreste sa inlocuiasca un pilot, o poate face pana la startul sedintei de calificari.
In ultimul an si jumatate, trei dintre cei mai importanti constructori de automobile din lume, Honda, Toyota, BMW, au decis sa puna capat participarii lor in Marele Circ, dupa ce criza economica a lovit puternic industria auto, astfel ca FIA a fost nevoita sa admita noi echipe in aceasta competitie.
Echipele care vor participa in sezonul 2010 al CM de Formula 1 sunt:
McLaren-Mercedes
Motor: Mercedes-Benz FO 108X;
Piloti:
1. Jenson Button (Marea Britanie, 30 de ani);
2. Lewis Hamilton (Marea Britanie, 25 de ani).
Mercedes GP
Motor: Mercedes-Benz FO 108X;
Piloti:
3. Michael Schumacher (Germania, 41 de ani);
4. Nico Rosberg (Germania, 24 de ani).
Red Bull
Motor: Renault RS27-2010;
Piloti:
5. Sebastian Vettel (Germania, 22 de ani);
6. Mark Webber (Australia, 33 de ani).
Ferrari
Motor: Ferrari 056;
Piloti:
7. Felipe Massa (Brazilia, 28 de ani);
8. Ferando Alonso (Spania, 28 de ani).
Williams
Motor: Cosworth CA2010;
Piloti:
9. Rubens Barrichello (Brazilia, 37 de ani);
10. Nico Hulkenberg (Germania, 22 de ani).
Renault
Motor: Renault RS27-2010;
Piloti:
11. Robert Kubica (Polonia, 25 de ani):
12. Vitaly Petrov (Rusia, 25 de ani).
Force India
Motor: Mercedes-Benz FO 108X;
Piloti:
14. Adrian Sutil (Germania, 27 de ani);
15. Vitantonio Liuzzi (Italia, 28 de ani).
Toro Rosso
Motor: Ferrari 056;
Piloti:
16. Sebastien Buemi (Elvetia, 21 de ani);
17. Jaime Alguersuari (Spania, 19 ani).
Lotus
Motor: Cosworth CA2010;
Piloti:
18. Jarno Trulli (Italia, 35 de ani);
19. Heikki Kovalainen (Finlanda, 28 de ani).
Hispania
Motor: Cosworth CA2010;
Piloti:
20. Karun Chandhok (India, 26 de ani);
21. Bruno Senna (Brazilia, 26 de ani).
BMW Sauber
Motor: Ferrari 056;
Piloti:
22. Pedro de la Rosa (Spania, 39 de ani):
23. Kamui Kobayashi (Japonia, 23 de ani).
Virgin
Motor: Cosworth CA2010
Piloti:
24. Timo Glock (Germania, 27 de ani):
25. Lucas di Grassi (Brazilia, 25 de ani).
Cele 19 etape ale CM de Formula 1 sunt urmatoarele:
Etapa 1: 12 - 14 martie - Marele Premiu al Bahrainului (Sakhir)
Etapa a 2-a: 26-28 martie - Marele Premiu al Australiei (Melbourne)
Etapa a 3-a: 2-4 aprilie - Marele Premiu al Malaysiei (Kuala Lumpur)
Etapa a 4-a: 16-18 aprilie - Marele Premiu al Chinei (Shanghai)
Etapa a 5-a: 7-9 mai - Marele Premiu al Spaniei (Barcelona)
Etapa a 6-a: 13-16 mai - Marele Premiu al Statului Monaco (Monte Carlo)
Etapa a 7-a: 28-30 mai - Marele Premiu al Turciei (Istanbul)
Etapa a 8-a: 11-13 iunie - Marele Premiu al Canadei (Montreal)
Etapa a 9-a: 25-27 iunie - Marele Premiu al Europei (Valencia)
Etapa a 10-a: 9-11 iulie - Marele Premiu al Marii Britanii (Silverstone)
Etapa a 11-a: 23-25 iulie - Marele Premiu al Germaniei (Hockenheim)
Etapa a 12-a: 30 iulie-1 august - Marele Premiu al Ungariei (Budapesta)
Etapa a 13-a: 27-29 august - Marele Premiu al Belgiei (Spa-Francorchamps)
Etapa a 14-a: 10-12 septembrie - Marele Premiu al Italiei (Monza)
Etapa a 15-a: 24-26 septembrie - Marele Premiu al statului Singapore (Singapore)
Etapa a 16-a: 8-10 octombrie - Marele Premiu al Japoniei (Suzuka)
Etapa a 17-a: 22-24 octombrie - Marele Premiu al Coreei de Sud (Yeongam)
Etapa a 18-a: 5-7 noiembrie - Marele Premiu al Braziliei (Sao Paulo)
Etapa a 19-a: 12-14 noiembrie - Marele Premiu al Abu-Dhabi (Yas Marina)
Cel mai mare castel din carti de joc!
Arhitectul american Bryan Berg si-a depasit propriul record in ceea ce priveste constructia celui mai mare castel realizat din carti de joc.
Pe parcursul a 44 de zile, arhitectul Bryan Berg a construit o replica a hotelului Venetian din Macao, folosind 218,792 de carti de joc, adica 4,051 de pachete.
Berg si-a depasit astfel propriul record si a declarat ca acesta a fost cel mai ambitios proiect pe care l-a realizat.
El nu a utilizat niciun material de lipit pentru cartile de joc si va demonstra acest lucru in 10 zile, cand va trebui sa darame propria constructie in public.
Castelul de 10,5 m inaltime a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai mare constructie din carti de joc din lume.
In cazul in care cartile utilizate de Berg ar fi puse cap la cap, ele s-ar intinde pe mai mult de 17 km.
Arhitectul american a stabilit primul record mondial la aceasta categorie in anul 1992, la varsta de 17 ani, cand a ridicat un turn din carti de joc, de 4,16 m inaltime, iar in 2007 a mai construit un turn de 7,62 m inaltime, la un muzeu din Dallas, Texas.
7 locuri in care ii place unei femei sa fie atinsa.
Aviz barbatilor! Corpul unei femei este mai complex decat ai fi crezut: nu are doar sani, fund si vagin. Terminatiile nervoase care o stimuleaza sunt raspandite pe intreg corpul. Descoperiti-le si nu le neglijati.
Parul
Da, chiar asa, parul nu are o functie exclusiv estetica. Daca iti treci incet degetele prin parul ei, coborand din zona tamplelor inspre ceafa, ii vei transmite adevarati fiori inspre coloana vertebrala, care o vor pregati pentru o partida de sex de neuitat.
Clavicula
O clavicula bine definita este foarte sexy la o femeie. Asa ca, de ce sa nu o apreciezi, prin mangaieri si sarutari? Acorda-i mare atentie aceastei zone, mai ales atunci cand o dezbraci. Ai putea sa ii inlaturi camasa doar pana aici si sa revii mai apoi asupra ei, pentru a-i reaminti cat de sexy este.
Ceafa
Daca vrei sa iti exciti partenera, trebuie fara doar si poate sa o saruti in aceasta zona. Este extrem de erogena si are o semnificatie speciala pentru femei. Nu uita ca in Japonia, era singura zona neacoperita de haine, considerata a fi cat se poate de atragatoare.
Zona inferioara a spatelui
O singura atingere a partenerei tale in aceasta zona spune multe: protectie, afectiune, senzualitate. Un sarut prelungit de la gat pana in acest punct o va face cu siguranta sa tresara si ii va accelera bataile inimii.
Palmele
Mainile sunt de regula folosite pentru a produce placere, insa caracterul lor erogen este de cele mai multe ori ignorat sau chiar necunoscut. Daca iti plimbi degetul de-a lungul palmei ei sau daca o saruti vei fi considerat sensibil, atractiv si cat se poate de sexy.
Lobii urechii
Sunt extrem de sensibili la o femeie. Fiind foarte delicati, corpul ei va raspunde foarte repede la stimulare si o vei excita numaidecat. Poti sa iti extinzi saruturile la nivelul intregii urechi, insa ai mare grija cum respiri si cum iti folosesti limba.
Interiorul coapselor
Saruturile si atingerile din aceasta zona sunt cu atat mai excitante cu cat te apropii foarte tare de zona vaginala, fara a o atinge insa. Foloseste-ti degetele si buzele cat mai senzual posibil si poti fi sigur ca ii vei declansa partenerei tale niste senzatii de neuitat.
Astept propuneri ale voastre cu alte locuri unde ii plac unei femei sa fie atinsa.
vineri, 5 martie 2010
Seara de joi si dimineata de vineri.
Dimineata in jurul orei 6 si 20 m-am trezit ca deja dormisem de prea mult timp. Mi-am facut o cafea m-am imbracat siam mai stat putin la calculator. Pe la 7 m-a intrebat tata daca vreau sa ma duc cu el la munca, dar am zis nu. Aici a fost INCEPUTUL, a inceput cu teorii ca de ce nu ma duc cu el si ca e frig si ca racesc si etc etc cum face un parinte. In sfarsit a plecat el singur. la vre-o 10 minute s-a trezit si mama si a inceput si ea si uite-asa am inceput eu ziua cum nu se putea mai bine.
Am plecat m-am urcat in 301 , am ajuns la aviatorilor la metrou, binenteles ca am alergat dupa el. gafaind m-am asezat pe scaun, in stanga mea o doamna citea o care, nu am reusit sa vad titlul dar nu are importanta, stau ce stau si ma gandesc la ale mele, uitandu-ma prin matrou in dreapta vad una, doua, trei, patru, oameni citind la fel carti, ma uimit, si ma gandesc eu ca daca tot mai am 3 statii de mers de ce sa nu iau din apatele metroului pana in fata sa numar cati oamnei citesc carti si cati au ziare in mana. Zis si facut. M-am dus spre spatele metroului si incep: unu, doi, trei, patru, cinci......19, 20, 21, 21, si spre mirarea mea 23 de persoane care citeau carti intr-un singur metrou. In acelasi timp am numarat si persoanele care citeau ziare si reviste, nu am fost surprins deloc, am ajuns la un numar de 47 de persoane care citeau ziare sau reviste (o mica paranteza 47 de persoane fara mine:D eu faceam sudoku in Ring). Am tras o concluzie, eu cat fac pana la servici cu metroul? 45 minute. Pai de ce sa nu citesc si eu asa ca de luni cand o sa vin la servici o sa imi iau si o carte cu mine.
Noi cei 47 cu mine 48 de ce sa nu citim si noi o lectura fie ea si de 80 90 pagini? de ce trebuie sa citim ziare precum libertatea, click, cancan si etc? de ce sa nu citim o carte? de ce trebuie sa citim in ziare gem cele mai sus enumerate, titluri precum: o femeie a fost impinsa pe sinele de tren de un roman in nu stiu ce tara, sau ca 50 de romani au furat 500 de tone de cupru, nu stiu pe unde prin europa in valuare de 1,5 mil Euro, si asa mai departe? De ce ne plac aceste articole in loc sa ne placa sa citim o carte?
Astept parerile voastre.
Un mare mare artist care a facut din operele lui Mahler si Brahms Shostakovici, Sibelius, Prokofiev, Debussi si asa mai departe.
Mai jos este un frumos vals: Shostakovich' Second Waltz
A si fiti atenti cata lume strange la un concert, la noi cine poate strange atatia oameni?
Enjoy
joi, 4 martie 2010
Prezervative de mici dimensiuni pentru elveţienii de 12 ani
Puştii din Elveţia, cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, vor beneficia de prezervative de mici dimensiuni, concepute special pentru ei.
Guvernul elveţian a efectuat un studiu care arată că adolescenţii cu vârste atât de fragede nu se protejează atunci când fac sex, astfel că s-a conceput această serie de prezervative pentru ei, numită HotShot. Un astfel de prezervativ va avea diametrul de 4,5 centimetri, faţă de cele normale care au diametrul de 5,2 centimetri. Ambele, însă, au lungimea de 19 centimetri.
"Adolescenţii cu vârste între 12 şi 14 ani au tendinţa să nu se protejeze atunci când întreţin relaţii sexuale, în principal pentru că nu cunosc multe din acest ‘domeniu'. Ei nu înţeleg consecinţele şi le lasă pe fete să aibă grijă de acestea", a explicat Nancy Bodmer, om de ştiinţă de la Centrul pentru Dezvoltarea Psihologiei Personalităţii (Centre for Development and Personality Psychology) de la Universitatea Basel.
Măsura luată de guvernul elveţian a venit ca reacţie la campania Marii Britanii de a micşora numărul de sarcini nedorite la fetele sub 18 ani.
De ce nu face si statul roman o campania identica? Poate ca pe parlamentarii romani ii doare undeva, dar o sa ia masuri atunci cand fata unuia dintre ei o sa ramana cu burta la gura. Chiar imi pare rau de acele fete care raman insarcinate la varste mici, stiind ca nu au cu ce sa ii creasca prefer sa faca avort.
marți, 2 martie 2010
Şcoala din România, din ce în ce mai... dureroasă:)
Desk Backflip Fail
FAIL Blog | MySpace Video
Macar jucati si voi lapte-gros ca e mai putin dureros.:)
duminică, 28 februarie 2010
1 MARTIE
Istoric.
Originile sărbătorii mărțișorului nu sunt cunoscute exact, dar se consideră că ea a apărut pe vremea Imperiului Roman, când Anul Nou era sărbătorit în prima zi a primăverii, în luna lui Marte. Acesta nu era numai zeul războiului, ci și al fertilității și vegetației. Această dualitate este remarcată în culorile mărțișorului, albul însemnând pace, iar roșu — război. Anul Nou a fost sărbătorit pe 1 martie până la începutul secolului al XVIII-lea.
Cercetări arheologice efectuate în România, la Schela Cladovei, au scos la iveală amulete asemănătoare cu mărțișorul datând de acum cca. 8 000 ani. Amuletele reprezentau niște pireticele vopsite în alb și roșu care erau purtate la gât. Documentar, mărțișorul a fost atestat pentru prima oară într-o lucrare de-a lui Iordache Golescu. Folcloristul Simion Florea Marian presupune că în Moldova și Bucovina mărțișorul era compus dintr-o monedă de aur sau de argint, prinsă cu ață albă-roșie, și era purtat de copii în jurul gâtului. Fetele adolescente purtau și ele mărțișor la gât în primele 12 zile ale lui martie, pentru ca mai apoi să îl prindă în păr și să-l păstreze până la sosirea primilor cocori și înflorirea arborilor. La acel moment, fetele își scoteau mărțișorul și-l atârnau de creanga unui copac sau altul, iar moneda o dădeau pe caș. Aceste „ritualuri” asigurau un an productiv.
Mituri ale Mărțișorului.
Voinicul care a eliberat Soarele
Un mit povestește cum Soarele a coborât pe Pământ în chip de fată preafrumoasă. Dar un zmeu a furat-o și a închis-o în palatul lui. Atunci păsările au încetat să cânte, copiii au uitat de joacă și veselie, și lumea întreagă a căzut în mâhnire. Văzând ce se întâmplă fără Soare, un tânăr curajos a pornit spre palatul zmeului să elibereze preafrumoasa fată. A căutat palatul un an încheiat, iar când l-a găsit, a chemat zmeul la luptă dreaptă. Tânărul a învins creatura și a eliberat fata. Aceasta s-a ridicat înapoi pe Cer și iarăși a luminat întregul pământ. A venit primăvara, oamenii și-au recăpătat veselia, dar tânărul luptător zăcea în palatul zmeului după luptele grele pe care le avuse. Sângele cald i s-a scurs pe zăpadă, până când l-a lăsat pe tânăr fără suflare. În locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei — vestitori ai primăverii. Se zice că de atunci lumea cinstește memoria tânărului curajos legând cu o ața două flori: una albă, alta roșie. Culoarea roșie simbolizează dragostea către frumos și amintește de curajul tânărului, iar cea albă este a ghiocelului, prima floare a primăverii.
Lupta Primăverii cu Iarna.
Conform unui mit care circulă în Republica Moldova, în prima zi a lunii martie, frumoasa Primăvară a ieșit la marginea pădurii şi a observat cum, într-o poiană, într-o tufă de porumbari, de sub zăpadă răsare un ghiocel. Ea a hotărât să-l ajute și a început a da la o parte zăpada şi a rupe ramurile spinoase. Iarna, văzând aceasta, s-a înfuriat și a chemat vântul şi gerul să distrugă floarea. Ghiocelul a înghețat imediat. Primăvara a acoperit apoi ghiocelul cu mâinile ei, dar s-a rănit la un deget din cauza mărăcinilor. Din deget s-a prelins o picătură de sânge fierbinte care, căzând peste floare, a făcut-o să reînvie. În acest fel, Primăvara a învins Iarna, iar culorile mărțișorului simbolizează sângele ei roşu pe zăpada albă.
În prezent, mărțișorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belșug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva își pune o dorința în timp ce atârnă mărțișorul de pom, aceasta se va împlini numaidecât. La începutul lui aprilie, într-o mare parte a satelor României și Moldovei, pomii sunt împodobiți de mărțișoare.
În Republica Moldova, în fiecare an are loc festivalul muzical „Mărțișor”, care începe pe data de 1 martie şi durează până la 10 martie. În acest an, festivalul se află la ediția a 43-a.
În unele județe ale României, mărțișorul este purtat doar primele două săptămâni. În localitățile transilvănene mărțișoarele sunt atârnate de uși, ferestre, de coarnele animalelor domestice, întrucât se consideră că astfel se poate de speriat duhurile rele. În județul Bihor de crede că dacă oamenii se spală cu apa de ploaie căzută pe 1 martie, vor deveni mai frumoși și mai sănătoși. În Banat fetele se spală cu zăpadă pentru ca să fie iubite. În Dobrogea mărțișoarele sunt purtate până la sosirea cocorilor, apoi aruncate în aer pentru ca fericirea să fie mare și înaripată.
Obiceiuri asemănătoare se pot întâlni în zona Balcanilor, în Bulgaria unde se cheamă Marteniţa, Macedonia, Albania.
Preoti danseaza pentru Dumnezeu (pe manele)
Intrați pe site-ul asta sa vedeți aici petrecere:))))
http://www.viatalaserviciu.ro/view_video.php?viewkey=2c9c81983cc8e9bd02ae
ENJOY!
O sa revin cu un articol de 1 martie :))
marți, 23 februarie 2010
"Cel mai iubit dintre Pământeni"
Exista asa ceva? Eu nu cred. Dar exista ceva mai frumos decât atât, exista oameni iubiți: iubiți de familie, de copii, de soți, de prieteni sau de oameni recent cunoscuți.
Poate ca ar fii o povara sa fii cel mai iubit om de pe Pământ. Nu ar trebui sa faci nicio greșeală, nu poți sa dezamăgești pe nimeni, nu poți sa minți, nu poți sa înjuri, nu poți sa fugi, toata lumea te-ar cauta .
Si pana la urma de ce sa vrei sa fii cel mai iubit? Unii oameni nu au norocul sa iubească vreodată, unii se indragostesc de prea multe ori și de oricine.
Important este sa iubești, sa fii iubit și restul vine de la sine. Cum? Încercați și o sa vedeți.
P.S. : Du bist meine Liebe!
By: Gabytza Creatza
luni, 22 februarie 2010
50 de lucruri neobisnuite pe care nu le stiai despre tine
Am găsit întâmplator un articol care se numește: "50 de lucruri neobișnuite pe care nu le știai despre tine", e destul de interesant.
Credeai ca te cunoști atât de bine încât secretele corpului tău, pur și simplu, nu mai exista pentru tine? Ei bine, vei fi surprins sa afli cât de puține lucruri cunoști, de fapt, despre propria ta persoana. Citește cele 50 de informații de mai jos și verifica-ți singur cunoștințele generale. Vei afla, cu siguranța, ca trupul tău este un univers despre care nici macra nu iți imaginai ca poate exista.
Persoanele care fumează un pachet de țigări pe zi beau, practic, o ceașca de tar pe an.
Oamenii sunt singurele animale capabile sa traseze o linie dreapta.
ADN-ul unui om conține 80.000 de gene.
Asa cum amprentele digitale sunt unice, amprenta limbii fiecărei persoane este diferita fata de celelalte.
Un adult are mai puține oase în organism decât un copil. Ne începem viata cu 350 de oase dar, pentru ca anumite oase se unesc în timpul creșterii, la maturitate mai avem doar 206.
Chiar dacă nu este la fel de sensibil precum cel al unui câine, nasul uman poate percepe pana la 50.000 de mirosuri diferite.
Acizii digestivi prezenți în stomacul uman sunt atât de puternici încât pot dizolva zincul și coroda otelul. Din fericire pentru noi, celulele din mucoasa gastrica a stomacului se înnoiesc la maxim 3-4 zile, nelăsând timp acizilor sa le dizolve.
Un plămân uman conține peste 300.000 de milioane de vase capilare. Dacă aceasta ar fi puse cap la cap, s-ar întinde pe o distanta de 2400 de kilometri.
Testiculele unui bărbat produc 10 milioane de spermatozoizi în fiecare zi - suficient cât acesta sa poată repopula planeta în doar sase luni.
Oasele umane sunt le fel de rezistente precum granitul. Un os de mărimea unei cutii de chibrituri poate suporta presiunea unui bloc de 9 tone - de patru ori mai mult decât poate suporta betonul.
Cel mai mare organ al corpului uman este pielea. Ea poate acoperi, in cazul unui adult, o suprafața de 1,9 metri pătrați. De asemenea, ni timpul vieții unui om, acesta pierde pana la 18 kilograme de piele moarta.
Când doarme, un om creste în medie cu 8 milimetri, pentru ca dimineața sa revină la înălțimea inițiala. Motivul este simplu... forța gravitațională care acționează asupra cartilagiilor.
Un om consuma, în medie, 50 de tone de mâncare și bea circa 50.000 de litri de lichide de-a lungul vieții.
Mușchii unui ochi se mișca de circa 100.000 de ori pe zi. Pentru a ne imagina ce înseamnă acest lucru, gândiți-va ca echivalentul unui asemenea efort pentru mușchii picioarelor înseamnă un traseu de 80 de kilometri în fiecare zi.
In 30 de minute, corpul uman degaja suficienta căldură încât sa poate fierbe 3,5
litri de apa.
O picătura de sânge are nevoie de numai 30 de secunde pentru a face un circuit complet al corpului uman.
Ochiul uman percepe doar 90% dintre informațiile pe care le primește.
Ovarele conțin aproximativ jumătate de milion de ovule. Cu toate acestea, doar 400 dintre ele vor avea ocazia de a da naștere unei noi vieți.
Fiecare centimetru pătrat de piele conține cel puțin 32 de milioane de bacterii. Din fericire, cele mai multe dintre ele sunt inofensive.
Numai picioarele conțin peste 500.000 de glande sudoripare, glande care pot elimina pana la jumate de litru de transpirație pe zi.
Viteza cu care aerul este eliminat in timpul unui stranut este de cel putin 160 de kilometri pe ora.
In timpul unei vieți, un om poate produce pana la 24.000 de litri de saliva, suficient cât pentru a umple doua piscine olimpice.
Un om poate rezista pana la 40 de zile fără mâncare, 6 zile fără apa și 6 minute fără aer. De asemenea, el nu poate rezista, în mod normal, fără sa doarmă mai mult de 11 zile.
Capul unui copil cântărește cât un sfert din greutatea corpului acestuia. La maturitate, capul reprezinta doar a opta parte din greutatea trupului.
Unghiile de la degetele mâinilor cresc, în medie, de sase ori mai repede decât cele ale picioarelor.
Aproximativ 50.000 de celule din corpul tău au murit și au fost înlocuite chiar în timp ce citești acest articol. Scheletul tău este unul nou la fiecare trei luni și ai o piele noua în fiecare luna.
Fiecare centimetru pătrat din pielea ta conține 6 metri de vase de sânge, 3,5 metri de nervi, 1300 de celule nervoase, 100 de glande sudoripare și 3 milioane de celule.
Pentru a te încrunta, ești nevoit sa folosești 43 de mușchi ai fetei. Pentru a zâmbi nu ai nevoie decât de 17.
Din cele 206 oase ale corpului uman, mai mult de jumate din ele se afla în mâini și picioare.
Inima unui om bate de aproximativ 3 miliarde de ori în timpul vieții acestuia.
Aorta este cel mai mare vas sanguin din corpul uman. In cazul unui om adult, ea are diametrul unui furtun de gradina. La polul opus se afla capilarele. Acestea sunt atât de subțiri încât este nevoie de 10 astfel de vase, puse unul lângă altul, pentru a egala grosimea unui fir de par.
Orice persoana pierde, în medie, 100 de fire de par pe zi și peste 10 miliarde de particule de piele moarta.
Ochiul uman este capabil sa distingă aproximativ 1 milion de culori diferite și sa obțină mai multe informații decât cel mai performant telescop construit vreodată.
Atunci când atingi un obiect, semnalul circula prin corp, prin intermediul nervilor, cu peste 200 de kilometri pe ora.
Un om inspira și expira de circa 23.000 de ori pe zi.
Locul în care parul uman creste cel mai repede este barba. Dacă nu ar fi tăiata periodic, o barba ar putea atinge pana la 10 metri lungime.
În prima luna de viata, un copil învață atât de multe lucruri încât sinapsele din creierul sau cresc de la 50 de trilioane la 1 quadrilion. Dacă și corpul sau s-ar dezvolta cu aceeași viteza, copilul ar cântări 77 de kilograme după numai o luna de viata.
Stomacul unui adult poate cuprinde pana la 1,5 litri de hrana.
Unghiile și parul sunt alcătuite din aceeași substanța... cheratina.
Degetele mari de la picioare sunt unele dintre cele mai importante structuri ale corpului nostru. Datorita acestor degete, un om își poate păstra poziția verticala și își poate menține echilibrul.
Bărbații mai scunzi de 1,28 metri și femeile mai scunde de 1,18 centimetri sunt considerați pitici.
Fiecare om își îndoaie degetele de 25 de milioane de ori într-o viata.
Mărimea inimii unui om este egala cea cea a propriului sau pumn.
Creierul uman generează într-o zi mai multe impulsuri electrice decât toate telefoane mobile din lume la un loc.
În corpul fiecăruia dintre noi trăiesc bacterii a căror greutate însumata ar atinge cifra de 2 kilograme.
Plămânul drept retine, întotdeauna, mai mult aer decât cel din partea stânga.
Numai în gura, un om are pana la 40.000 bacterii.
În momentul nașterii, creierul unui copil conține circa 14 miliarde celule, număr care nu mai creste pana ala sfârșitul vieții. După vârsta de 25 de ani, creierul uman începe sa piardă pana la 100.00 de celule zilnic. După vârsta de 50 de ani creierul uman își reduce simțitor volumul.
Femeile clipesc de doua ori mai des decât o fac bărbații.
Cele mai mici celule din corpul unui bărbat sunt spermatozoizii.
Aștept Commenturi.
P.S. I love you
O vaduva indurerata gaseste sprijin chiar din partea sotului ei mort in momentul in care descopera ca acesta i-a lasat o serie de mesaje si sarcini ce i se descopera in mesaje lunare.
Holly Kennedy e o femeie frumoasa si de succes al carei sot Gerry a fost intotdeauna alaturi de ea. In momentul in care Gerry e rapus de o boala devastatoare, viitorul lui Holly pare dintr-o data nesigur. Nimeni nu o cunostea mai bine decat sotul ei, nici macar propria mama sau cele doua bune prietene Sharon si Denise.
Insa in timp ce Holly se intreaba daca poate continua singura, Gerry a planuit dinainte. In ziua in care aceasta implineste 30 de ani, primeste un tort si o caseta chiar de la sotul sau in care acesta o implora sa iasa in lume si sa se simta bine in loc sa stea izolata in casa si sa planga dupa el.
Pe parcurs ce lunile trec, din ce in ce mai multe mesaje din partea lui Gerry ajung la Holly, fiecare cu o noua sarcina si fiecare terminandu-se cu urmatoarele cuvinte: "P.S. I love you".
joi, 18 februarie 2010
miercuri, 17 februarie 2010
De ce urasc eu PSD-ul
No COMMENT la asta.
Asculta mai multe audio Politica
Legea lui Murphy
Câteva cuvinte despre legile lui Murphy innainte de va spune prima lege si ce-a mai cunoscuta dintre ele.
Legile lui Murphy sunt cunoscute în toata lumea, sunt afișate în birourile politicienilor și ale cercetătorilor, în atelierele de proiectare și în cabinetele consultanților financiari, ale universitarilor și ale studenților.
Murphy a existat, el este un personaj real. Identitatea lui, ca și originea apariției primei legi - singura originala - au fost dezvăluite într-un articol în anul 1977 în ziarul american "Los Angeles Times". Totul s-a întâmplat în anul 1949, la baza Fortelor Aeriene Edwards din Murdoc, California, în timp ce se lucra la proiectul MX981. Căpitanul Ed Murphy era un inginer, angajat a lui Wright Field. Enervat de proasta funcționare a unei curele de transmisie, datorita defectuoasei îmbinări la capetele curelei el a exclamat "Dacă e vreo posibilitate sa o facă prost, o va face!" - referindu-se la tehnicianul care a îmbinat greșit capetele benzii.
Câteva săptămâni mai târziu, la o conferința de presa, colonelul Stapp a afirmat ca rezultatele excelente pe care le-am obținut de-a lungul a câțiva ani, se datorează "încrederii noastre absolute" în ceea ce el a denumit atunci legea lui Murphy.
Presa a asigurat în perioada imediat următoare o mediatizare uimitoare a legii lui Murphy și apoi a diferitelor ei variante și aplicații.
Idei....
În câteva momente revin cu prima lege.:D
marți, 16 februarie 2010
„De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda”
"Din lipsa de idei sau poate din prea multa inspirație am simțit nevoia sa va povestesc despre o carte care din punctul meu de vedere este foarte interesanta. Se numește „De ce bărbații se uita la meci și femeile se uita în oglinda”, scrisa de Barbara și Allan Pease.
O carte stufoasa, 282 de pagini, care tratează diferențele dintre femei și bărbați. Clișeu? Poate ca da, numai ca toate diferențele dintre cele doua sexe sunt explicate cu argumente științifice. Poate pare oarecum evident ca bărbații, asa cum spune și titlul, se uita la meci și femeile sunt preocupate cu uitatul în oglinda, dar mai mult decât atât aceste obiceiuri ascund de fapt foarte multe lucruri interesante.
Cine nu știe ca femeile nu se pot orienta în spațiu?
Cine nu știe ca bărbații nu cer indicații nici măcar atunci când își dau seama ca s-au rătăcit?
Cine nu știe ca femeile nu pot schimba nici măcar un bec?
Cine nu știe ca bărbații nu sunt în stare sa găsească untul în frigider?
Toate aceste lucruri sunt explicate in carte de cei doi autori.
O recomand domnilor cu simțul umorului și doamnelor care încă încearcă sa înțeleagă bărbații.
Si încă ceva...femeile sunt mai inteligente decât bărbații în medie cu 3% .
ENJOY!"
Idei...
In curand revin cu articolul.
Violenţă de greu de imaginat.....
Moama frate da i-a dat ba baiatule una politistu de nu mai stie de ea:)))
Pai si ne mai miram de ce suntem asa cum suntem, adica vai de capu nostru, ca tara ma refer. Pai bine ma ea iti da o palma si u ripostezi tot cu una? :)) Glumesc, ca politist el trebuia sa ii puna catusile pe maini si la sectie cu ea. Partea lui de vina asta e, partea ei de vina este ca, e prosta si a dat prima, ce credea ca daca da in el o sa o lase in pace? NU. Sau ce credea ca e la fel ca barbasu, ca acuma ma gandesc daca a putut da in Organu politiei romane atunci in barbasu cum mai da? Hm.. nici nu vreau sa ma gandesc. Asta una si 2 ne mai miram ca la 10 ani un elev si-a injunghiat parintele. Pai de-aia frate, pai ce exemplu a dat profesoara aia elevilor?
Astept Commenturi.
Idei
Va ca v-am pupat. Pa pa
luni, 15 februarie 2010
The Notebook
Descriere Film.
Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părintii ei nu consimte legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.
Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american.
Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește fața de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.
Trailer.
TOP 10 CADOURI ADEVARATE DE VALENTINE’S DAY
TOP 10 CADOURI ADEVARATE DE VALENTINE’S DAY
1. Fa in asa fel incat toate prietenele ei sa afle ce simti pentru ea. Arata-te mandru ca esti iubitul ei.
2. Intereseaza-te ce face o femeie fericita in pat, achizitioneaza tot felul de dispozitive erotice, straduieste-te sa te transformi intr-un profesionist al placerii. Nu e usor, dar e important sa-ti pese, sa te preocupe!
3. Spala si tu vasele!
4. Tine-o in brate si mangai-o dupa ce faceti dragoste, nu adormi sau nu te intoarce cu spatele ca animalu’!
5. Respect-o asa cum o respecti pe mama ta.
6. Nu uita nicio secunda: cariera ei este cel putin la fel de importanta ca a ta.
7. Deschide-i tu portiera la masina macar in 50% din situatii!
8. Incurajeaz-o sa pastreze legatura cu prietenele ei si sa se intalneasca intre ele atat cat le face placere.
9. Nu arunca prosoapele, sosetele, chilotii la intamplare, curata ca lumea WC-ul dupa folosire, ajuta la strangerea mesei etc
10. Nu sta ca mutu’ in pat! Sexul e un spectacol complex, nu teatru mut!
SI INCA CEVA, POATE FACI ASTA NU DOAR PE 14 FEBRUARIE…
PARERI?
duminică, 14 februarie 2010
The collector.
Scurta descriere:
"Arkin este un fost condamnat la închisoare, care are o disperata nevoie de bani pentru a-i plăti o datorie fostei sale soții Lisa și pentru a o împiedica astfel pe aceasta sa plece din oraș împreuna cu fiica lor. Pentru a ieși din impas, bărbatul decide sa jefuiască casa de la țară a bogatului sau angajator și sa-și însușească o bijuterie valoroasa, fără sa știe însa ca un criminal periculos si viclean care se autointitulează " The Collector" a pus deja ochii pe aceasta proprietate. "The Collector" a răpit familia angajatorului lui Arkin ai a împânzit casa cu o serie de capcane fatale, motiv pentru care nefericitul venit cu intenția de a jefui se trezește captiv într-un labirint de invenții ingenioase construit de către asasinul sadic și trebuie sa facă tot ceea ce ii sta în putința pentru a supraviețui și pentru a salva familia ținuta ostatica în propria locuința."
Vizionare plăcuta.
Rezultate volei.
DINAMO ROMPREST BUCURESTI - CSM SIBIU 3 : 0 25:14 25:12 25:17
Clasament Feminin
Loc Echipa Puncte
1 CSU METAL GALATI 32
2 VC 2004 TOMIS CONSTANTA 30
3 DINAMO ROMPREST BUCURESTI 28
4 STIINTA BACAU 28
5 PENICILINA IASI 26
6 SCMU CRAIOVA 24
7 VC UNIC LPS PIATRA NEAMT 23
8 CSU MEDICINA TG MURES 23
9 "U" CLUJ 20
10 CSM SIBIU 20
11 IOR BUCURESTI 18
12 CSM 2007 FOCSANI 16
Rezultate echipei DINAMO etapei XVII de volei masculin:
DINAMO BUCURESTI - DACIA BUZAU 3 : 0 25:10 25:15 25:17
Clasament Masculin
Loc Echipa
1 CVM TOMIS CONSTANTA 29
2 STIINTA EXPLORARI BAIA MARE 28
3 REMAT ZALAU 27
4 UNIREA DEJ 27
5 DINAMO BUCURESTI 26
6 VCM LPS PIATRA NEAMT 26
7 TORPI TARGU MURES 24
8 "U" CLUJ 23
9 STEAUA BUCURESTI 21
10 SCMU CRAIOVA 21
11 DACIA BUZAU 17
12 CVM BRASOV 16
Voi reveni cu orele de desfasurare si meciurile pentru etapa XVIII.
sâmbătă, 13 februarie 2010
vineri, 12 februarie 2010
Chris Daughtry
Aștept commenturile voastre.
joi, 11 februarie 2010
Volei
miercuri, 10 februarie 2010
O facultate de .....
Fraților nu dați la facultatea asta. MAI BINE SPIRUUUUUUUU.
PS. SA VA FUT ÎN GURAAAAAAA încă odată.
In gura presei.
Prima emisiune este din data de 8 februarie 2010
marți, 9 februarie 2010
Volei
Fete DINAMO ROMPREST BUCURESTI - CSM SIBIU in data de 13-02-2010
Baieti DINAMO BUCURESTI - DACIA BUZAU in data de 13-02-2010
P.S. Revin cu orele de incepere ale meciurilor.
Jandarmeria romana face o noua victima
M-am amuzat copios pe tema comunicatului si de aceea il postez pe blog.
"Meciul de hochei a început de la ora 19:00, iar la sala alăturată se disputa meciul de baschet de la ora 19:30. Organizatorii meciului de baschet au luat hotărârea de a nu mai permite accesul fanilor în sală, care era deja plină. Am format un cordon de ordine publică, la aproximativ 15 metri de intrare şi le-am explicat fanilor că organizatorii au decis să nu mai permită accesul nimănui în sală. De la patinoar a plecat un grup de 60-70 de persoane, fiind însoţite de două grupuri de jandarmi. Pe parcursul drumului de la patinoar la sală, nu au fost niciun fel de incidente. Grupul de suporteri a ajuns la punctul de triere din faţa sălii şi li s-a explicat că organizatorii au decis să nu mai permită accesul în sala de baschet. În acest moment, aceştia au început să arunce cu zăpadă, cu bulgări în forţele de ordine. În acel moment, s-a format o echipă de intervenţie, care a împrăştiat grupul de suporteri. Vreau să precizez că Jandarmeria Bucureşti dezavuează şi nu este de acord cu un comportament nepotrivit al cadrelor, fiind împotriva regulamentelor noastre. Cu toate acestea, precizez că nu există depusă nicio plângere la secţiile de poliţie din Bucureşti care să incrimeneze comportamentul Jandarmeriei. Dacă se va depune, atunci se va face o investigaţie. Dar suporterii trebuie să demonstreze ceea ce declară", a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.
Pai in loc sa ii bata pe suporteri si sa o bage pe saraca fata in spital puteau si ei sa arunce innapoi cu bulgari:)) glumesc. Acuma serios vorbind pentru ca au aruncat cu bulgari ii bati dar daca aruncau cu pietre ce le mai faceau? Banuiesc ca ii omorau nu?
P.S.: E o vorba printre suporteri: "Ce-a mai proastra meserie e la JANDARMERIE", sau "Jandarmeria Romana ne suge de ****"
luni, 8 februarie 2010
Beginning
Cum mi-a venit ideea pai eram si eu ca tot omul pe mess fericit ca am trecut proba scrisa la licenta, si ma uitam pe la statusurile prietenilor si am vazut la una dintre fetele din lista urmatorul blog http://andreea-menestrel.blogspot.com/ am stat ce am stat si m-am gandit ca ce sa fac, dar nimic, si mi-a venit ideea de a face un blog.
M-am gandit putin intai, si mi-am zis ca nu poate fi greu sa postez pe un blog. Si am inceput sa creez capodopera mea. :))
In legatura cu ce o sa postez aici pai nu stiu ce sa va zic, ar fi cam asa: in primul si in primul rand despre motociclete ca de am si eu unu cam vechiut dar merge, o sa va povestesc despre el altat data si putinele patanile avute; ma gandeam ca a-si putea sa va zic putinilor mei "admiratori" despre filmele pe care le vad si despre serialele pe care le urmaresc; despre ceea ce se intampla in tara noastra draga si despre cei care ne conduc, altceva nu stiu dar o sa aflati daca intrati.
Cu una cu doua mi-am facut si blog sunt si eu in randul oamenilor buni si sper sa am audienta.
P.S.: Va multumesc:DDD