luni, 15 februarie 2010

The Notebook

Un film de romantic și de dragoste și putina drama. sper sa va placa.

Descriere Film.

Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părintii ei nu consimte legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată și cunoscută, și hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah.
Allie a așteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulți ani hotărăște să se logodească cu Lon, un chipeș soldat american.
Măcinată încă de dragostea pe care o nutrește fața de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia și constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah și proaspătul ei logodnic.

Trailer.

4 comentarii:

  1. :) Mi-ai amintit de liceu. Am vazut filmul asta printr-a 11-a parca. Atunci mi s-a parut o poveste frumoasa. Acum - o utopie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun filmul, nu neaparat povestea care este prea "siropoasa" pentru unii. Anii '30-'40, actori buni, secvente care te lasa cu gura cascata si mai presus de toate Ryan Gosling :X:X:X (poate ca nu-s obiectiva :p ).
    Merita vazut in aceeasi masura in doi si singur(a) dupa o despartire urata, asa ca sa iti ridice moralul.
    Stim ca iti place, acum spune-ne si DC iti place.
    Asfalt uscat! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. este o poveste de dragoste frumoasa, dar nu ma asteptam sa moara amandoi, ma asteptam sa isi recapete memoria si sa traiasca fericiti restul vietii

    RăspundețiȘtergere
  4. Dap...teoretic asta inseamna dragostea adevarata. Ar fii frumos sa si existe sentimente atat de puternice

    RăspundețiȘtergere