marți, 9 februarie 2010

Jandarmeria romana face o noua victima

Sambata o suportera a echipei Steaua Bucuresti a fost batuta cu brutalitate de catre jandarmi, in timp ce incerca sa ajunga impreuna cu prietenul ei de 22 de ani, de la meciul de hochei Steaua - Ciuc spre arena din Complexul "Lia Manoliu", la meciul de baschet cu Dinamo, din campionat. Suporterii aflaţi în spatele grupului au fost bruscaţi şi înjuraţi de jandarmii care doreau să-i grăbească spre intrare, nemulţumiţi fiind că fuseseră scoşi în frig pentru a-i escorta. În faţă, fanii erau informaţi că nu mai pot intra în sală, astfel că s-a creat îmbulzeală. Suportera a ajuns la spital, după ce a încasat lovituri de la forţele de ordine. Replica Jandarmeriei Romane a sosit imediat dupa afisarea povestii in presa sportiva.
M-am amuzat copios pe tema comunicatului si de aceea il postez pe blog.

"Meciul de hochei a început de la ora 19:00, iar la sala alăturată se disputa meciul de baschet de la ora 19:30. Organizatorii meciului de baschet au luat hotărârea de a nu mai permite accesul fanilor în sală, care era deja plină. Am format un cordon de ordine publică, la aproximativ 15 metri de intrare şi le-am explicat fanilor că organizatorii au decis să nu mai permită accesul nimănui în sală. De la patinoar a plecat un grup de 60-70 de persoane, fiind însoţite de două grupuri de jandarmi. Pe parcursul drumului de la patinoar la sală, nu au fost niciun fel de incidente. Grupul de suporteri a ajuns la punctul de triere din faţa sălii şi li s-a explicat că organizatorii au decis să nu mai permită accesul în sala de baschet. În acest moment, aceştia au început să arunce cu zăpadă, cu bulgări în forţele de ordine. În acel moment, s-a format o echipă de intervenţie, care a împrăştiat grupul de suporteri. Vreau să precizez că Jandarmeria Bucureşti dezavuează şi nu este de acord cu un comportament nepotrivit al cadrelor, fiind împotriva regulamentelor noastre. Cu toate acestea, precizez că nu există depusă nicio plângere la secţiile de poliţie din Bucureşti care să incrimeneze comportamentul Jandarmeriei. Dacă se va depune, atunci se va face o investigaţie. Dar suporterii trebuie să demonstreze ceea ce declară", a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti.

Pai in loc sa ii bata pe suporteri si sa o bage pe saraca fata in spital puteau si ei sa arunce innapoi cu bulgari:)) glumesc. Acuma serios vorbind pentru ca au aruncat cu bulgari ii bati dar daca aruncau cu pietre ce le mai faceau? Banuiesc ca ii omorau nu?

P.S.: E o vorba printre suporteri: "Ce-a mai proastra meserie e la JANDARMERIE", sau "Jandarmeria Romana ne suge de ****"

Un comentariu:

  1. Aici ai dreptate.Trebuiau sa se bata in bulgari sa vada care castigau. Dar jandarmii fara scut si casca. Hai ca m`am distrat destul cu tine .pa papa :))

    RăspundețiȘtergere